Producere

Tricouri si maiouriLa noi puteti procura tricouri angro de la depozit sau sa dati comanda individuala. In assortiment sunt tricouri de diferite culori pentru femei, barbati si copii. Pe tricouri pot fi aplicate imagini si logouri dupa alegere. Maiourile sunt comode in purtare si practice in ingrijire.

Tricouri angro: 

  • modele moderne
  • tricouri clasice de diverse culori
  • produse cu design stilat

Adresati-va la noi pentru o oferta comercial. Noi avem un stoc mare de produse care sunt confectionete pe loc.

Tricouri-polo si camase-polo

In asortimentul nostru puteti gasi tricouri-polo pentru barbati, femei si copii de diferite modele si culori, din stofe naturale si artificiale, cu mineca lunga si scurta.

Noi efectuam vinzari angro a hainelor-promo, cele mai intrebate modele tot timpul sunt in stoc la depozitul nostru. Daca aveti nevoie de modele mai speciale, noi producem si la comanda.

Hanorace

Va propunem hanorace cu cu gluga si fara, cu fermoar si fara, classice si la moda angro de la depozit. La fel producem dupa comanda modele speciale. In catalogul nostru puteti gasi un asortiment larg de hanorace pentru barbati, femei si copii. Produse din diferite materiale, densitate si diferite culori.

Imprimarea logourilor

Imprimarea logourilor, sloganurilor pe haine este unul din cele mai populare service in sfera hainelor-promo. Logouri vii si memorabile pe tricouri, tricouri-polo si hanorace atrag atentia si maresc loialitatea clientilor

  • Va propunem imprimarea logourilor, imaginilor si inscriptiilor pe uniforma corporativa si haine promo calitative in termen rapid. Puteti alege metoda de imprimare dupa dorinta: termoaplicare sau brodare
  • Producerea proprie de imprimare ne permite  sa propunem la fiecare client calitatea inalta de imprimare si cel mai scurt timp de indeplinire a comenzii.