Livrare și achitare

Amplasarea  comenzii

Inregistrarea comenzii este in citeva etape. In primul rind este necesar de a complete forma, in special cimpurile obligatorii pentru indeplinirea comenzii. Aceste date sunt necesare pentru ca noi sa putem prelua comanda corect si in cel mai scurt timp.

In caz ca doriti sa amplasati comanda prin apel telefonic, puteti sa ne contactati la nr. de telefon: +373(790)92 745 sau +373(604)78 777

La fel puteti sa comandati un apel telefonic in ziua si la timpul care va este comod, de acest serviciu puteti proifita pe pagina marfei alese. Preluind comanda de apel, managerul nostru o sa va contacteze pentru a intocmi detaliile comenzii si perioada de livrare. Curierul se va deplasa in termenul stabilit pentru a livra marfa si a primi plata in numerar. In caz ca doriti sa achitati prin transfer bancar, se efectuazacont de plata care trebu sa fie achitat in trei zile bancare. Dupa achitare comanda la fel va fi livrata de curier.

 

Conditiile de colaborare

1) Plasati comanda pe site-ul nostru sau o expediati pe posta electronica adamantextil@mail.ru / re-adamantextil@yandex.ru impreuna cu rechizitele D-voastra.

2) Primiti cont de plata (preturile sunt indicate cu TVA)

3)  Achitati 100% din suma

4) Noi pregatim comanda si o livram in decurs de 2 zile lucratoare dupa achitare cu compania de transport care o alegeti. Transportarea se efectueaza de o companie de transport pe care o alegeti DVS.

5) Comanda minimala: o rola, un pachet de tesatura

6) Bonusuri si reduceri

In dependenta de cantitatea si suma comenzii sunt posibile reduceri care se calculeaza pentru fiecare client individual. Telefonati-ne, pentru a afla pentru care reducere puteti obtine.